Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ"


Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Θαλασσογραφίες» συνδιοργανώνουν και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, οι εθελοντικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις «Οικολογική Κίνηση Πάτρας» και «ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ» Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού, προς τιμήν του κυρίαρχου στοιχείου της χώρας μας, τη θάλασσα, τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 (παραμονή της Πρωτομαγιάς) στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Οι δύο οργανώσεις καλούν τους ερασιτέχνες φωτογράφους (εραστές της τέχνης της φωτογραφίας), να πάρουν μέρος στην έκθεση με τα φωτογραφικά τους έργα. Με βάση το θέμα της έκθεσης «Θαλασσογραφίες», οι φωτογραφίες μπορούν να περιλαμβάνουν εικόνες από θαλασσινά τοπία και τις ελληνικές ακτές.

Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος με 10 φωτογραφίες (μέγιστος αριθμός) απ’ τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια. Η μορφή του αρχείου να είναι .jpeg. Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας πρέπει περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο και την τοποθεσία της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία, δεν πληροί οποιοδήποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δε θα ληφθεί υπόψη.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει, είτε να σταλούν με e-mail στο oikipa@otenet.gr, είτε να παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Βύρωνος 20Α ή στα γραφεία της Κοινο_Τοπίας Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος, μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα
·        2610.321010 7-9μμ Τρίτη-Παρασκευή στην ΟΙΚΙΠΑ
·        2615.002009 1-2μμ καθημερινά και 6-9μμ Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή στην Κοινο_Τοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: