Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΚΟΠΑ Πάτρας

Το Κ.Ο.Π.Α (Κλαμπ Οικογενειών με Πρόβλημα Αλκοόλ) Πάτρας ετοιμάζει δράσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Το Σάββατο 21/04/2012 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, τα Κ.Ο.Π.Α. Πάτρας μετά από πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, με αφορμή την 28η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση, οργανώνουν σχετική εκδήλωση.
Συγκεκριμένα, θα είναι εκεί η κ. Καικιλία Κατσιβαρδά, υπηρέτης – δάσκαλος και Γενική Γραμματέας του Ε.Σ.Κ.Ο.Π.Α. και η κ. Έλσα Μακρυκώστα, υπηρέτης-δάσκαλος και Ταμίας του Ε.Σ.Κ.Ο.Π.Α. μαζί με μέλη οικογενειών και θα έχουμε ενημερωτικό υλικό και μια ζωγραφική δραστηριότητα για μικρά (…ή και μεγάλα) παιδιά το πρωί του Σαββάτου από τις 11:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ. Στο ίδιο σημείο θα μας βρείτε και το απόγευμα από τις 5:00 μ.μ. ως τις 8:00 μ.μ. Με την παρουσία μας θα θέλαμε να συναντηθούμε, να σας γνωρίσουμε, να σας ενημερώσουμε και να προτείνουμε στην τοπική κοινωνία έναν καθαρό τρόπο ζωής. Η παρουσία μας στην κοινότητα θα θέλαμε να εμπνεύσει κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αλκοόλ ώστε χωρίς ντροπή ή φόβο, να αναζητήσουν τη βοήθεια που έχουν ανάγκη.


Σας υπενθυμίζουμε ότι στην πόλη μας λειτουργούν εβδομαδιαίως 4 ΚΟΠΑ:
Τη Δευτέρα 7-8:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων
Την Τρίτη 7-8:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίας Σοφίας
Την Τετάρτη 6:30–8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου.
Την Τετάρτη 7:30–9 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων

Μπορείτε να μάθετε νέα για τη δράση των Κ.Ο.Π.Α. παγκοσμίως www.aicat.net και για τη δράση των Κ.Ο.Π.Α. στην Ελλάδα http://www.escopa.gr/

Διαβάστε το newsletter

Δεν υπάρχουν σχόλια: