Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Η Γενική Γραμματεία Ισότητας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς πραγματοποιεί Ημερίδα στις 31/10, ώρα 17:30-20:30, στην Αποθήκη 13 στο πλαίσιο της 15ης Biennale στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Βία κατά των Γυναικών: η Απειλή της Αρμονικής Συμβίωσης» με προγραμματισμένη Διαδικτυακή Αναμετάδοση (live streaming) και παράλληλη διαδραστική επικοινωνία με όσους και όσες ενδιαφέρονται να υποβάλουν ερωτήσεις μέσω facebook στον τοίχο της σελίδας: Symbiosis?-15BiennaledelaMediterranee ή στο email της Βiennale: biennale@neagenia.gr.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, Γιάννος Λιβανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Μαρία Στρατηγάκη θα παρουσιάσει τις πολιτικές για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά μπορούν να επισκεφθούν το site της Ισότητας, www.isotita.gr στο οποίο θα υπάρχει link και το site της Νέας Γενιάς, www.neagenia.gr που θα φιλοξενήσει την ζωντανή αναμετάδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: